#inhighESTIEM

Dragi ESTIEM-ovci!
Ja sam Bojana Milutinović, Direktor sam Direkcije za Kvalitet i Upravljanje Dokumentima u NIS-u već 4 godine. Pre NIS-a radila sam za velike svetske naftne kompanije kao što su British Petroleum, KBR i Socar i to u Engleskoj i Azerbaijanu. Ukupno sam 8 godina živela i radila u inostranstvu – a ceo taj put ne bi ni počeo da nisam bila deo ESTIEM-a!
ESTIEM i ljudi koji ga čine su me “uvukli” u Case Study takmičenja gde sam vrlo brzo napredovala kako na teritoriji Srbije tako i u Evropi. Takmičenja u znanju su me takođe motivisala kao i putovanja, ali ono što je najvrednije što mi je ESTIEM dao jesu poznanstva i informacije koje sam iz tih poznansatva dobila. Svi u ESTIEM-u se međusobno podržavaju i motivišu pa su tako i moje kolege mene motivisale prvo da se takmičim a onda da napredujem u znanju i pobedim kao najbolji konsultant na Blakan Case Challenge-u. Takođe, kroz ESTIEM sam na kraju studija dobila informacije o stipendijama za nastavak školovanja u inostranstvu i tako sam završila još jedan master na Nottingham Business School.
Mnogi me smatraju poslovno veoma uspešnom ženom ali ono što je pravi uspeh do sada jesu iskustva koja sam stekla i poznanstva koja traju već više od decenije a koja sam ostvarila uz vezu sa ESTIEM-om!
Nemojte očekivati da vam ESTIEM sam od sebe promeni život, ali ako ste spremni i željni da sebe i svoje okruženje učinite istinski boljim, ukoliko ste spremni da nikad ne prestanete da učite i razvijate se, ukoliko ste otvoreni za nova iskustva i nove ljude.. informacije.. onda je ESTIEM prava “porodica” za vas!
Srećno!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *