#inhighESTIEM Stevan Perović

Moje ime je Stevan i član sam ESTIEMa od daleke 2009. Tokom studija, angažovao sam se u studentskim takmičenjima i kao deo FTN ekipe, bio sam u pobedničkoj ekipi na brojnim takmičenjima- FTN Challenge, Menadžerijada, PRilika, Case Study takmičenje na Ekonomskom u Kragujevcu, kao član i TIMES postavke u SF Moscow i SF Kiev pre nekoliko godina.

Takmičenja su mi dala jak CV na osnovu kog sam dobio UGRAD razmenu u Americi (hint: za razmene i posao prosek NIJE najbitniji :)), kao i plaćenu praksu u NIS- Gazprom Neftu.

Od 2014, kad sam krenuo da radim za Gooten Inc, imam novu životnu filozofiju: “Gde jak wifi nađeš, tu posao posadi.” Radim od kuće/zgrade/kafića/hotela/hostela/AirBnBja kao direktor odnosa sa dobavljačima (Director of Vendor Management; opisao bih posao kao hibrid PM/SCM/product i account managementa). Posao sam dobio preko preporuke od koleginice koju sam upoznao na razmeni na Univerzitetu u Arkanzasu.

Sve je povezano, tako da će i vaš angažman u vannastavnim aktivnostima sigurno pozitivno uticati na sledeći korak u građenju karijere. Kao što smo učili iz marketinga- poenta svega je u radu na razlikama. Kad diplomirate, bitno je da imate nešto u svom iskustvu što će vas razlikovati od konkurencije, a case study takmičenja su prava prilika za to.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *