#inhighESTIEM Biljana Babić

 

Zdravo svima, moje ime je Biljana Babić, i alumni član ESTIEM studentske organizacije sam od završetka fakulteta. Evo i priče kako je sve počelo.

U prvoj godini fakulteta, zajedno sa svojim drugarima prijavila sam se za takmičenje u disciplini Case Study, koju je organizovao fakultet zajedno sa pomenutom studentskom organizacijom. Osvojivši drugo mesto kao najmlađa ekipa u tom momentu, bivamo primećeni od strane profesora, kao i starijih kolega koji nas savetuju da se priključimo ESTIEMu. Kao članovi imali smo mogućnost raznih vrsta razmena, učestvovanja na mnogim takmičenjima širom Evrope, kao i mogućnost usavršavanja i razmene iskustva sa kolegama koji su pre nas koračali istim putem.

Stečena iskustva na svim takmičenjima, koja smo uglavnom osvajali, omogućila su nam veliku odskočnu “dasku” za mnoge ponude koje smo dobijali i za koje smo aplicirali.

Danas radim u svetu automobilske industrije u kompaniji Robert Bosch, iza mene je više od 3 godine iskustva, i mogu slobodno da kažem da su vannastavne aktivnosti kojima sam se bavila tokom studija doprinele da danas budem ovde gde sam.  Visok prosek nije nešto što će vas zaposliti ili izdvojiti od većine,  možda i hoće, ali sta ćete kada svi budu imali samo visok prosek?

Zato budite iznad proseka.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *