15. rođendan Lokalne grupe Novi Sad

 

Davne 2002. godine osnovana je naša lokalna grupa. Od tih skromnih početaka pa do sada organizovala je 10 FTN Challenge-a, 3 Juniora, 2 sajma zapošljavanja, Autumn Council Meeting 2016, EXIT Activity Week-ove, i mnoge internacionalne i lokalne događaje. Svake godine naša organizacija raste i ponosni smo na to što smo postigli!

 

15. rođendan naše grupe se održao u subotu 25.11. 2017. godine. Prva je izašla Jelena Roksandić , predsednik, i čestitala okupljenima rođendan i predstavila Upravni odbor 2017/18, a zatim su predstavljeni uspesi tima za korporativne odnose i njihovi saradnici. Posebno smo se zahvalili prof. dr Nenadu Simeunoviću i Vladimiru Todoroviću za pomoć našoj organizaciji, a zatim prešli na dužnosti potpredsednice za Odnose sa javnošću Anđela Renovica koja je predstavila uspehe i naredne izazove za nju i njen tim.

 

Pričala je o edukaciji članova u vidu radionica kojeće se održavati i angažovanju članova pored učestvovanja u događajima. Takođe je spomenula inicijativu za projekte koju smo nedavno pokrenuli i izjavila da svi mi radimo u skladu sa interesovanjima naših članova!

 

Prezentacija koja je sledila je bila od Katarine Ilić, supervizora komiteta za ljudske resurse, koja je govorila o tome na čemu će se ubuduće raditi kao i šta se do sada radilo u njenom sektoru. Poslednja je govorila Jovana Kaluđer, Local Responsible ,o angažmanu naših članova na centralnom nivou i dva novoizabrana Project Leader-a –  Jovani Tišmi , koja će u narednom periodu voditi ESTIEM Magazine kao i Mariji Žugić koja je trenutni lider BrainTrainera. Spomenuti su i ostali aktivni članovi: Jovana Kaluđer (ITC), Stanislava Nedeljković(Get Active Coordinator), Pavle Mihajlović(Financial Controller) i Vanja Kuzmanović, Balkanski regionalni koordinator

 

Jelena Roksandić je zatim na binu pozvala Aleksandra Nedeljkovića. Pričao je o istoriji naše organizacije i tome šta je sve proživeo zajedno sa ESTIEM-om, te takođe predložio da se ubuduće organizuju panel diskusije sa alumnim članovima i pozvao sve alumne članove da se više uključe u rad i pomažu lokalnu grupu. Nakon zaključka svoje prezentacije pozvao je alumne da mu se pridruže na bini i zajedno otpevaju ESTIEM pesmu. Aleksandar je nakon pesmice zamolio alumne članove da kažu koju rečenicu o sebi. Usledila je koktel zabava u Mašincu gde smo se svi malo opustili i proveli.

 

Drago nam je što ESTIEM duh živi u članovima naše Lokalne grupe već 15  godina!

 

Boško Vrebalov

Potpredsednik za finansije

 

   

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *